02/05/2013

Aurawhite Pure L-Glutathione Collagen 900000mg-Rahsia kulit putih dan gebu

Assalamualaikum

Perkenalkan new product from Aurawhite



Actually bukan la new product sangat
cuma new improvement kepada yang lebih baik
apa yang baiknya??apa yang improvenya??
yang baiknya sebab net weight dah meningkat dari 400000mg kepada 900000mg
dan improve dari 3x stem cell kepada 5x stem cell

Apa yang 3x stem cell dan apa pulak 5x stem cell????
3x stem cell adalah gabungan dari tomato,apple dan roselle
3x stem cell pulak gabungan tomato,apple,roselle,snow lotus & raspberry
dan bersama-sama dengan glutathione dan tilapia collagen

kelebihan kebaikan lain tetap sama dengan aurawhite 400000mg

KELEBIHAN AURAWHITE
maka Aurawhite adalah Produk pencerahan kulit yang harus dicuba kerana ia dapat menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan.
Keseluruhan yang macam mana?
keseluruhan body kita dari rambut sampai la ke hujung kaki..

Jom kita tengok apa kelebihan Aurawhite selain daripada 10x lebih efektif berbanding collagen biasa
Aurawhite juga dapat membantu bagi mereka yang mengalami masalah rambut gugur


Malah jangan tak percaya aurawhite juga sesuai untuk ibu yang mengandung dan menyusukan bayi
namun bagi yang baru pregnant tu kita suggest selepas masuk bulan ke 4 ya!!

CARA MAKAN AURAWHITE

Sekarang kita dah tahukan kan kelebihan aurawhite berbanding collagen yang lain..sekarang jom kita tengok cara nak makan aurawhite pula


1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan . Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum

3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...

** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite

** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

TESTIMONI


Soalan yang paling popular orang dok tanya ialah

Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi?



jadi kawan-kawan sape-sape yang nak kulit secantik,segebu,seputih hanez suraya


Apa yang lebihnya sangat Aurawhite 900000mg nie???

Walaupun new improvement weight dan kebaikan lain
TAPI
Harganya tetap sama uollssss..so apa tunggu lagi?????


hanya RM150 anda akan dapat 

+Free shaker
+Free 3D Diamond Mask
+Free 2 Collagen eye mask
+Free 2 Shiseido Black Mask

+ Free 2 Naturgo Mask
+ Free Postage

 
Malah kami akan buat penghantaran percuma ke seluruh malaysia~via pos laju ya

Tapi kalau anda hanya di area Puchong,Bangi,Putrajaya,Balakong,Kajang
Kami boleh COD kepada anda

Hubungi kami sekarang di 012-286 9683
email to baieangah@gmail.com
Blog : angahhometart.blogspot.com
FB : BNH house



untuk lebih detail layari FB kami BNH House..jangan lupa like ya..TQ
Untuk merasai pengalaman bersama aurawhite~pergi ke label under "aurawhite"

No comments:

Post a Comment

Post a Comment